Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Om temagrupperna

Fyra temagrupper arbetar för att utveckla samverkan inom olika områden. Grupperna består av verksamhetsansvariga chefer i linjeorganisationen med kompetens utifrån temagruppens område.

Temagrupperna planerar och prioriterar aktiviteter de ska arbeta med under året. Aktiviteterna tas fram utifrån Samverkansplanen som styr vårt arbete.

Ett viktigt uppdrag för representanterna i temagrupperna är att förankra temagruppens arbete i sina egna organisationer. Det kan till exempel handla om att fatta beslut och genomföra överenskommelser i den egna organisationen.

Läs mer i våra styrdokument.

Bild på barn med ryggsäck

Barn och unga

Barn och ungdomar ska lyckas i skolan. Här kan du läsa om vad vi arbetar med för att förbättra samverkan kring barn och unga.

Bild på kvinna och man som kramas

Psykiatri

Personer med psykiska funktionsnedsättningar och missbruk ska uppleva att vård och stödinsatser är tillgängliga, trygga, säkra och samordnade. Här kan du läsa om vad vi arbetar med för att förbättra samverkan inom området psykiatri.

Bild på två äldre kvinnor

Äldre

Äldre med sjukdom och funktionsnedsättning ska känna att vård, stöd och omsorgsinsats är tillgänglig, trygg, säker och samordnad av kommun, primärvård, sjukhus och tandvård.

Senast uppdaterad: 2021-03-26 12:18