Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till Mötesplats Primärvård 24 oktober 2023

Välkommen till Mötesplats Primärvård – en dag med kunskap, möten och inspiration för dig som arbetar i eller leder kommunal eller regional primärvård! Datum: 24 oktober 2023.

Den här mötesplatsen är för dig som arbetar i eller leder kommunal eller regional primärvård, eller på annat sätt är involverad i omställningen till nära vård. Den arrangeras av Göteborgsregionen (GR) i samarbete med delregional vårdsamverkan.

Primärvård syftar på de grundläggande hälso- och sjukvårdstjänster som tillhandahålls av kommun eller region – ofta i samverkan dem emellan. Primärvården fokuserar på att erbjuda första linjens vård till invånarna i ett geografiskt område och fungerar som en viktig ingångspunkt i hälso- och sjukvårdssystemet. I omställningen till nära vård ses primärvården som navet i hälso- och sjukvården.

Det blir en dag för regional och kommunal primärvård att mötas, sprida goda exempel och ta del av varandras erfarenheter. Du får möjlighet att inspirera, få inspiration och öka din kunskap om vad som är på gång inom Göteborgsregionen när det gäller omställningen till nära vård på primärvårdsnivå.