Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tyck till om det nya utseendet på startsidan

I maj månad har vi publicerat ett nytt utseende på Vårdsamverkan i Göteborgsområdets startsida. Välkommen att läsa mer om arbetet samt lämna feedback här.

Hemsidan är en viktig kommunikationskanal inom vårdsamverkansorganiseringarna. På hemsidan publicerar vi både nyheter, minnesantecknignar och annan typ av uppföljning och information kring områdena vi samverkar inom. 

Utveckling av hemsidan är därmed en viktig del i förbättringsarbetet vi gör kring kommuniktionen från samverkanskontoret. 

I nuläget ses följande delar på hemsidan över, varav uppdatering av startsidan varit första steget i förbättiring av webbplatsen.

  1. Utveckling/förbättring av startsidan
  2. Strukturerng av styrdokument i samverkan
  3. Webbstrukturen på hemsidna i sin helhet

2024-05-13 publicerades en ny version på startsidan. Vi tar gärna emot feedback på uppdatering, hur du tycker den fungerar och om du tycker någon genväg eller liknande saknas. I enkäten har du även möjlighet att lämna övriga synpunkter kring hemsidan i stort. Lämna din feedback via länken nedan.