Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Påminnelse: Skicka in årsrapporter för 2023 (Deadline 10 januari)

Vi vill påminna er om att det snart är dags att skicka in årsrapporterna för verksamhetsåret 2023. Deadline för inskick är den 10 januari 2024.

Årsrapporten är av stor betydelse då den belyser hur verksamheten har bedrivits under det gångna året och identifierar de centrala frågor som varit i fokus.

Rapporten utgör en viktig komponent i vår årliga utvärdering och reflektion över vårt arbete. Den fungerar som en grund för analys och hjälper oss att identifiera vilka aktiviteter vi planerar att fortsätta med under det kommande året.

För att underlätta processen har vi tillhandahållit en mall för årsrapporten på vår hemsida. Ni hittar den här: Mallar - Samverkan i Göteborgsområdet

Vänligen se till att skicka in er årsrapport senast den 10 januari 2023 till Klara Persdotter Stjernström, vår kommunikatör: klara.persdotter@vgregion.se 

Tack för ert engagemang och ert bidrag till vår gemensamma utvärdering och planering inför det kommande året.

Mall för årsrapport