Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Webbinarium om Covid-19 för legitimerad personal inom kommunen

För Göteborgsområdet finns två tillfällen: 18 maj och 26 maj.

Västra Götalandsregionens koncernkontor och regionens vårdhygieniska enheter bjuder in legitimerad personal (sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter) inom alla kommuner i Västra Götalands län, till en serie interaktiva webbinarier om Covid-19.

I webbinariet kommer hygienläkare Ingemar Qvarfordt att informera om viruset, sjukdomen det orsakar, smittsamhet och smittvägar, om lämplig skyddsutrustning och hur man kan arbeta med patienter i kommunal vård och omsorg som har Covid-19.

Efter dragningen ges möjlighet till frågeställande via chattfunktionen. I webbinarierna kommer de hygiensjuksköterskor som arbetar mot respektive delregions vårdsamverkansområde att delta. Skypeinbjudan med länk skickas till er när ni anmält er på mailen.

Varje delregion får inbjudan till var sitt Webbinarietillfälle, Göteborgsområdet erbjuds dock två tillfällen pga sin storlek. Det kommer att ges möjlighet att ta del av inspelat webbinarie i efterhand.

Antalet platser är begränsade till 200 per tillfälle.
Vi stänger för anmälan kl.09:00 på dagen för Webbinariet
18 maj för Göteborgsområdet, tillfälle 1
20 maj för Södra Älvsborg
25 maj för Skaraborg
26 maj för Göteborgsområdet, tillfälle 2
27 maj för Fyrbodal
28 maj för SAMLA och SIMBA

Till anmälan på vastkom.se