Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vi välkomnar två nya medarbetare till Samverkanskontoret

Camilla Lundqvist tar över uppdraget som processledare för Temagrupp Äldre och Robert Höglind blir Delregional samordnare Mobil Närvård.

I maj började Camilla Lundqvist som processledare för Temagrupp Äldre och Sammankallande och ordförande för Utvecklingsgrupp SAMSA. Hon kommer närmast från att ha arbetat som enhetschef i Göteborg Stad ÄVO, Hälsosjukvård för enhet Rehab Redegatan. Innan det var hon enhetschef inom Mölndals stad.

I rollen som processledare kommer Camilla tillsammans med temagruppen lyfta fram utvecklingsområden och förbättringsförslag inom samverkansområdet.
– Jag vill kunna bidra till förbättrad samverkan och strategisk utveckling som gör skillnad för den enskilde, säger Camilla som svar på frågan om sina förväntningar på uppdraget.

Vi har under våren också fått in Robert Höglind som delregional samordnare för Mobil närvård. Robert är verksamhetsutvecklare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Ambulans prehospital akutsjukvård och kommer arbeta 25% av sin tid hos oss på Samverkanskontoret.

Vi önskar dem varmt välkomna!

Kontaktuppgifter till Samverkanskontoret