Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till release av tillämpningsanvisningar i samverkan för barns och ungas hälsa!

Den 10 december kl. 8:15-9:00 anordnas en informationsträff om Göteborgsområdets nya tillämpningsanvisningar om samverkan för barns och ungas hälsa, som publiceras samma dag. Vi välkomnar alla inom kommun och region i Göteborgsområdet som möter barn och unga upp till 20 års ålder att delta.

Sedan 2021 gäller en ny Överenskommelse om Samverkan för barns och ungas hälsa i Västra Götalands län. Överenskommelsen ersätter tillsammans med SIP-riktlinjen tidigare Västbus riktlinjer, och anger på vilka sätt som kommun och sjukvård ska samverka kring barn och unga. I Göteborgsområdet har Temagrupp barn och unga ansvar för att leda och driva samverkan kring barn och unga och har därför tagit fram tillämpningsanvisningar för den nya överenskommelsen. Anvisningarna anger riktning och fokus för det lokala samverkansarbetet nära barn och unga. På informationsträffen kommer vi presentera och gå igenom anvisningarna.

Tillämpningsanvisningarna kommer publiceras 10 december.

Talare

Alex Hirschi, ordförande för Temagrupp barn och unga

Jessica Ek, länsövergripande samordnare för SIP och Överenskommelsen

Frida Palm, delregional samordnare för Överenskommelsen

Koppla upp dig på länken

Ingen anmälan behövs, koppla upp dig på möteslänken när det är dags:

Inbjudan (innehåller möteslänk)

Frida Palm

Utvecklingsledare Kommun och sjukvård, samverkan i Göteborgsområdet
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer