Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vi välkomnar två nya medarbetare till Samverkanskontoret

Alexandra Nordström tar över uppdraget som delregional samordnare och Jennie Viberg Cordero kommer in som vikarie i rollen som processledare för Temagrupp Psykiatri.

I augusti anslöt sig Alexandra Nordström till teamet på samverkanskontoret. Alexandra kommer närmast från Förskoleförvaltningen där hon arbetat med föräldrastöd, som handledare till pedagoger och utvecklingsledare för verksamheter i området. I vårdsamverkan kommer hon ha rollen som Delregional samordnare för Suicidprevention.

– Genom kunskap och samverkan kan vi påverka människors psykiska hälsa, säger Alexandra. Hon kommer bland annat leda utbildningar, sprida kunskap kring suicid och dess prevention, stötta i arbetet i samverkan mellan kommun, region och civilsamhälle.

Jennie Viberg Cordero har i september påbörjat ett uppdrag på 50% på samverkanskontoret. Hon har arbetat som kurator inom LARO sedan 2018 och kommer vid sidan av samverkans-uppdraget arbeta kliniskt som kurator på sprutbytesmottagningen.

Inom samverkan kommer hon vikariera som processledare i Temagrupp psykiatri och ha en stöttande och uppföljande funktion kring samverkansarbetet inom beroende/psykiatri.

Jennie beskriver att hon ser fram emot uppdraget och att få vara en del av det samverkansarbetet som sker inom regionen.

Kontaktuppgifter till Samverkanskontoret