Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning i Mänskliga rättigheter "Blev väldigt tydligt hur man kan arbeta med det"

Fotograf: Julia Andersson

"Viktig och bra föreläsning, som borde vara ett ”måste” även som boost för dem som tycker sig vara på banan." Nu kan du anmäla dig till utbildningen Mänskliga rättigheter - för varje människa.

I våra olika verksamheter är mänskliga rättigheter kärnuppdraget – som rätten till bästa möjliga hälsa, kultur, arbete och utbildning.

Nya perspektiv i din yrkesvardag

Denna eftermiddag får du föreläsning varvat med diskussioner om vad mänskliga rättigheter är och nya perspektiv på hur du kan göra skillnad i din yrkesvardag med ett gott bemötande.

Sagt om utbildningen

"Viktig och bra föreläsning, som bordevara ett "måste" även som boost för dem som tycker sig vara på banan. Blev väldigt tydligt hur man kan arbeta med det i sin egen verksamhet OCH att det faktiskt finns en samverkan inom VG- regionen. Inte helt säker på att det är känt hos alla."
Deltagare på utbildningen

Föreläsare: Emma Broberg och Anna Jacobson, regionutvecklare i Västra Götaland, avdelning för mänskliga rättigheter.

I Genomförandeplan psykisk hälsa i Göteborgsområdet är ett fokusområde, utsatta grupper, 4:1 ingen ska diskrimineras eller uppleva negativt bemötande i kontakterna med kommunerna och regionen. Denna föreläsning är en aktivitet som ger dig ny kunskap i området och bekräftelse på det du redan vet.
Välkommen att medverka i frågor som berör!

För: Utbildningen riktar sig till medarbetare, i kommun- och region, inom hälso- och sjukvård, omsorg, skola och socialtjänst i kommunerna Göteborg, Härryda, Mölndal, Partille och Öckerö.

Anmälan

12 september kl 13.15-16.00

Inbjudan för utskrift

Har du frågor kontakta

Agneta Bergqvist, utvecklingsledare, agneta.bergqvist@centrum.goteborg.se
Björn Gunnarsson, processledare, bjorn.gunnarsson@norrahisingen.goteborg.se

Fördjupa dig!

Barnkonventionen - från teori till praktik - öppen utbildning

Utbildningen ger ökad kunskap om barnets rättigheter och ökad förståelse för hur personal och verksamhet kan arbeta praktiskt med konventionen.

Barnkonventionen - från teori till praktik - öppen utbildning