Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Intresseanmälan: Processledare till närområdessamverkan (NOSAM)

Vårdsamverkan inom Göteborgsområdet söker tre processledare till närområdessamverkan (NOSAM). Sista ansökningsdag 30/11.

Ledningsgruppen för vårdsamverkan i Göteborgsområdet söker dig som arbetar inom Västra Götalandsregionen eller kommunerna Göteborg, Härryda, Mölndal, Partille, Öckerö, och är intresserad av ett tidsbegränsat heltidsuppdrag med fokus på närområdessamverkan (NOSAM) mellan kommun och region.

Processledare inom NOSAM-områden utgör en drivande kraft i NOSAM arbetet och medverkar till det övergripande målet att utjämna skillnader i hälsa. Huvuduppgiften är att vara en neutral, samordnande funktion mellan huvudmännen. Du kommer att ingå i ett forum med övriga medarbetare vid stödfunktionen för vårdsamverkan, under ledning av en samordnare.

Om uppdraget

Uppdrag som NOSAM processledare innebär bland annat att

  • Omvärldsbevaka vad som kan påverka NOSAM och dess utveckling. Särskilt beaktande omställningen av hälso- och sjukvård på området Nära vård.
  • Hantera processen för handlingsplan och årsrapportering utifrån fastställt årshjul
  • Arbeta för att inkludera brukarperspektivet
  • Bidra till handlingskraft lokalt och på uppdrag samordna, stödja och följa lokalt beslutat utvecklingsarbete och fastställda processer
  • Samordna, dokumentera, kommunicera och följa upp NOSAM möten.
  • I samarbete med vårdsamverkans kommunikatör uppdatera och utveckla NOSAM webbsida

Dina kvalifikationer

Som processledare ska du ha erfarenhet från utvecklings-/förändringsarbete från någon av de samverkande organisationerna, gärna med erfarenhet från både kommun och region. Du har ett strategiskt synsätt och en utpräglad förmåga att se helheter. Relevant högskoleexamen är ett krav. Erfarenhet av samverkansprojekt-/processledning är meriterande. Du är strukturerad och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Gillar att arbeta med modern teknik, serviceinriktad och bekväm med att arbeta självständigt men tycker att samverkan och relationer är viktigt och roligt.

Anställningsform

Tjänsten avser tidsbegränsat heltidsuppdrag under 18 månader, därefter eventuellt möjlighet till förlängning. Din anställning kvarstår hos din arbetsgivare som via tjänsteköp ersätts för den tid du lånas ut till vårdsamverkan.

Omfattning

En processledare/heltidsuppdrag per område:

  • Område Nordost och Partille
  • Område Centrum och Härryda
  • Område Sydväst och Mölndal

Placeringsort och tillsättning

Vårt Samverkanskontor finns på Gullbergs Strandgata 36 D i Göteborg, med möjlighet till distans-/hybridarbete. Annan placering kan diskuteras.

Tillsättning

Snarast, enligt överenskommelse

Intresseanmälan

Om du är intresserad, mejla din intresseanmälan med ett personligt brev till anne-charlotte.larsson@vgregion.se.

Sista ansökningsdag den 30 november, intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!