Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Intresseanmälan Lokal processledare NOSAM Nordost och Partille

Vårdsamverkan inom Göteborgsområdet söker processledare till närområdessamverkan (NOSAM) i Göteborg Nordost och Partille.

Ledningsgruppen för vårdsamverkan i Göteborgsområdet söker dig som arbetar inom Västra Götalandsregionen eller kommunerna Göteborg, Härryda, Mölndal, Partille, Öckerö, och är intresserad av ett tidsbegränsat heltidsuppdrag med fokus på närområdessamverkan (NOSAM) mellan kommun och region.

Processledare inom NOSAM-områden utgör en drivande kraft i NOSAM arbetet och medverkar till det övergripande målet att utjämna skillnader i hälsa. Huvuduppgiften är att vara en neutral, samordnande funktion mellan huvudmännen. Du kommer att ingå i ett forum med övriga medarbetare vid stödfunktionen för vårdsamverkan, under ledning av en samordnare.

Uppdrag

Uppdrag som NOSAM processledare innebär bland annat att

  • Omvärldsbevaka vad som kan påverka NOSAM och dess utveckling. Särskilt beaktande omställningen av hälso- och sjukvård på området Nära vård.
  • Hantera processen för handlingsplan och årsrapportering utifrån fastställt årshjul.
  • Arbeta för att inkludera brukarperspektivet.
  • Bidra till handlingskraft lokalt och på uppdrag samordna, stödja och följa lokalt beslutat utvecklingsarbete och fastställda processer.
  • Samordna, dokumentera, kommunicera och följa upp NOSAM-möten.
  • I samarbete med vårdsamverkans kommunikatör uppdatera och utveckla hemsidan för NOSAM (del av www.vardsamverkan.se/goteborgsomradet

Dina kvalifikationer

Som processledaren ska du ha erfarenhet från utvecklings-/förändringsarbete från någon av de samverkande organisationerna, gärna erfarenhet från både kommun och region. Du har ett strategiskt synsätt och en utpräglad förmåga att se helheter. Relevant högskoleexamen är ett krav. Erfarenhet av samverkansprojekt-/processledning samt regional hälso- och sjukvård är meriterande. Du är strukturerad och bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Gillar att arbeta med modern teknik, serviceinriktad och bekväm med att arbeta självständigt men tycker att samverkan och relationer är viktigt och roligt.

Anställningsform och omfattning

Tjänsten avser tidsbegränsat heltidsuppdrag till och med 2024-06-30, därefter eventuellt möjlighet till förlängning.

Din anställning kvarstår hos din arbetsgivare som via tjänsteköp ersätts för den tid du lånas ut till vårdsamverkan.

Placeringsort och tillsättning

Vårt Samverkanskontor finns på Gullbergs Strandgata 36 D i Göteborg, med möjlighet till distans-/hybridarbete. Annan placering kan diskuteras.

Tillsättning

Snarast, enligt överenskommelse.

Intresseanmälan

Mejla din intresseanmälan med ett personligt brev till
anne-charlotte.larsson@vgregion.se 

Sista ansökningsdag den 4 maj, intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!