Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverksträffen för SIP-utbildare 2024-03-14

I mitten av mars träffades SIP-utbildare i Göteborgsområdet för erfarenhetsutbyte samt ett tillfälle för inspiration och kunskapspåfyllnad i uppdraget som SIP-utbildare.

Den 14 mars 2024 träffades många SIP-utbildare från hela Göteborgsområdet och nätverkade, utbytte erfarenheter och tankade med ny energi och information att sprida för en fortsatt SIP-implementering. Vi tackar för en energifylld och rolig förmiddag tillsammans! Se gärna vår dokumentation från dagens deltagare för inspiration till andra SIP-utbildare här: Jamboard Nätverksträff för SIP-utbildare 14 mars 2024.pdf

Våra inbjudna gäster Camilla Lundqvist och Caroline Hjalmarsson delade med sig av information och inspiration till SIP-nätverket:

Hur kan vi bygga in ett suicidpreventivt arbetssätt där säkerhetsplaner används i våra SIP-utbildningar?
Se gärna Carolines bildspel som med fördel kan användas i egna SIP-utbildningar. Säkerhetsplanering vid suicidprevention: Utbildningsmaterial till SIP-utbildare 

Ett nytt projekt är på gång i Göteborgsområdet som berör SIP-implementeringen: En ny form på in-och utskrivningsprocessen
Se gärna Camillas bildspel från nätverksträffen Info om projektet En ny form på in-och utskrivningsprocessen  
Håll er uppdaterade om hur projektet fortlöper via hemsidan: Projekt: En ny form på in- och utskrivningsprocessen - Samverkan i Göteborgsområdet (vardsamverkan.se)

Nästa nätverksträff

Vi har ännu inte kunnat sätta ett nytt datum för nätverksträff, men så fort det bestäms så publicerar vi datum och inbjudan på hemsidan: SIP-utbildare - Samverkan i Göteborgsområdet (vardsamverkan.se)