Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ledningsgrupp Borås

Närvårdsområde Borås är ett av åtta närvårdsområden inom Närvårdssamverkan Södra Älvsborg. Närvårdsområdena utgör grunden för vårdsamverkansarbetet.

Vilka samverkansparter finns?

I Närvårdssamverkansområde Borås samverkar kommunens skola, socialtjänst, vård- och omsorg med regionens primärvård, habilitering, tandvård och sjukhus.

Så här arbetar vi

I närvårdsområdet finns en lokal ledningsgrupp. Ledningsgruppen utvecklar och kvalitetsförbättrar samverkan genom exempelvis gemensamma handlingsplaner, genomförandeplaner och förbyggande av avvikelser. Den lokala ledningsgruppens ordförande ingår i Närvård Styrgrupp Södra Älvsborg. Den lokala ledningsgruppen ger ibland uppdrag till arbetsgrupper som kan vara tidsbegränsade eller en del av samverkans strukturen och rapporterar till den lokala ledningsgruppen. Brukarmedverkan är en viktig del i de lokala arbetsgruppernas arbete.

 

Tina Isaksson

Ordförande Ledningsgrupp Borås

Senast uppdaterad: 2024-03-05 08:53