Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdsamverkan Skaraborg

Samverkan över gränserna - för god och säker vård

Vårdsamverkan Skaraborg är ett samarbete mellan Skaraborgs Sjukhus, Närhälsan Skaraborg, Folktandvården, Habilitering & Hälsa och Kommunalförbundet Skaraborg.

Syftet är att nå en effektiv vårdsamverkan i frågor som berör samtliga parter. Målet är att vårdtagare och patienter ska uppleva vårdinsatserna som en helhet utan gränser.

Skaraborg

Aktuellt Vårdsamverkan Skaraborg

Från och med den 1 juni får Vårdsamverkan Skaraborg en ny publicist för vårdsamverkanswebben. Sabina Lorentzon tar över när Inger Bergman slutar. Du når Sabina via e-post sabina.lorentzon@vgregion.se eller via telefon 0500-43 10 71.

I maj genomfördes två dialogdagar inom ramen för vårdsamverkan Skaraborgs implementeringsgrupp för samverkan vid in- och utskrivning. Den ena i Falköping och den andra i Skövde. På grund av en uppdatering av regionkalendern finns det inte längre någon anmälningslista med deltagarnas e-postadresser sparad. Vi ber därför, på detta sätt, dig som deltog vid någon av dialogdagarna att ta dig tid att svara på nedanstående enkät.

Nära vård Norra Skaraborg är ett projekt i samverkan mellan kommunerna Mariestad, Töreboda, Gullspång och Västra Götalandsregionen. Utvecklingen av Nära vård innebär att fler vårdgivare samverkar för att möta invånarnas behov i norra Skaraborg. Detta projekt har fem delprojekt som presenterades under en spridningskonferens den 8 maj i Töreboda. Bilder från konferensen och kontaktuppgifter till projektledare finns nu tillgängliga under fliken Projekt - Nära vård Norra Skaraborg - Presentationer.

Fou-centrum vid Skaraborgs Sjukhus och Högskolan i Skövde bjuder in till en eftermiddag i digitaliseringens tecken, torsdagen den 19 september. Läs mer och anmäl dig på sidan för utbildningar och konferenser.

Nyheter - Vårdsamverkan i Västra Götaland

I listorna är det enkelt se föreningar och grupperingar kopplade till psykisk ohälsa i Västra Götalands län uppdelat på vardera delregion.

Nu finns slutrapporten för breddinförandet av Mobil närvård tillgänglig.

En mötesdag om samverkan inom vård, omsorg och elevhälsa i Västra Götaland hålls fredag 8 mars. På plats i Göteborg samlas 250 politiker och ansvariga tjänstepersoner, förvaltningschefer med flera från både kommunerna och Västra Götalandsregionen. Följ föreläsningarna om samverkan via livesändning.


Senast uppdaterad: 2019-04-17 14:05