Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Information med anledning av coronaviruset

Samlad information från regionen och från SAMLA - vårdsamverkan Lerum Alingsås

Det finns smittspridning av coronavirusinfektion covid-19 i samhället i Västra Götaland. Fortfarande rör det sig om smittspridning i begränsad omfattning men antalet personer som insjuknar kommer att öka. För de flesta är covid-19 en lindrig sjukdom. Fokus ligger på att begränsa smittspridning för att skydda de grupper som löper ökad risk att få allvarliga symtom. Det vill säga gamla och personer med allvarlig underliggande sjukdom, till exempel hjärt- och lungsjukdom.

VVG kommer användas som forum för avstämning kring covid -19 och har tagit beslut att hålla avstämningsmöte två gånger i veckan. Nyheter, rekommendationer och riktlinjer uppdateras löpande. Samordningsgruppen i SAMLA har kontinuerliga avstämningsmöten via distansmöte efter information av VVG-Vårdsamverkan Västra Götaland. Representanterna i samordningsgruppen ansvarar för att informationen går ut i linjen inom respektive organisation/verksamhet.
 

Länk till VVG - Vårdsamverkan i Västra Götaland.


Senast uppdaterad: 2020-03-23 17:21