Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SIP-processen

Här kan du läsa om SIP-processens sex steg, den generella processen och hur du gör en SIP inom områdena Barn och unga, Psykiatri och In- och utskrivning.

SIP-processen sker i sex moment: Bedöm behov, planera, kalla/bjud in till SIP-möte, SIP-möte, följ upp och avslut. Det är sällan en linjär process, ofta sker flera uppföljningar på en SIP. En SIP kan finnas under en kortare eller längre tid och vara mer eller mindre omfattande.

SKA SIDAN ERSÄTTA DOKUMENTET? IN MED ALLA INFO FRÅN DOKUMENTET.

En pappa bär två små barn på en äng. Ett äldre barn springer på ängen.
I avsnittet om SIP för barn och unga, får du lära dig om den generella SIP-processen, men också det som skiljer sig åt eller är specifikt för då du ska göra en SIP för personer som är under 18 år.
En man och en kvinna kramar varandra.
I avsnitten om SIP inom psykiatrin får du den generella informationen om SIP-processen, men också det som skiljer sig åt och är specifikt för då du ska göra en SIP för en person med insatser inom psykiatrin.
En person iklädd kläder med texten sjukhustransport puttar en säng med en patient i genom sjukhuskorridoren
I avsnittet om SIP vid in- och utskrivning från sjukhus får du den generella informationen om SIP-processen, men också det som skiljer sig åt och är specifikt för då du ska göra en SIP vid in- och utskrivning från sjukhus.

Senast uppdaterad: 2020-09-18 11:04