Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdaterad mötesrekommendation pga Covid-19

Publicerad:

 

I samband med förhöjd risk för smittspridning av covid-19 rekommenderar Närvårdssamverkan Södra Älvsborg att samtliga planeringsmöten/planering inför utskrivning/SIP-möten ska ske på distans. Detta följer dock våra intentioner, då vi redan idag ska arbeta på det sättet. Vi har nu utvärderat mötesformen och förlänger beslutet tillsvidare.

Vi ser också att vi alla hjälps åt med att bedriva vård i hemmet, så att vi förhindrar undvikbar inskrivning på sjukhus.

  • Planeringsmöten/planering inför utskrivning/SIP-möten ska ske via Skype eller telefon. Fysiskt möte ska endast ske i undantagsfall och om synnerliga skäl föreligger.
  • Anhöriga ska ges möjlighet att vara med via Skype eller telefon (vid bokat Skype-möte lämnas telefonnummer och konferenskod till anhörig). Endast i undantagsfall och om synnerliga skäl föreligger ges möjlighet för anhörig att närvara fysiskt.

/På uppdrag av Närvårdssamverkans Styrgrupp 2020-04-09

 


Publicerad: