Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Omstrukturering

Publicerad: Uppdaterad:

Omstrukturering om mobil närvård

Projektledare Christina Ohlsson slutar den 12 maj. Hennes projekttid har varit 70 % och innan hon slutar ska djupintervjuer med utvalda patienter utföras och enkäter ska skickas ut till patienterna.

Projektet fortsätter och Närvårdskontoret, och då främst samordare Caroline Andersson, kommer fortsätta förvalta projektet vidare på 20 %. Den analysrapport som var planerad att ssammanställas uppfyllde inte kraven och kommer därför inte att publiceras. VG-regionen kommer dock att sammanställa en rapport utifrån enkätundersökningar i regionen.

Workshop i september och i december är inställda men fokus på Mobil Närvård kommer istället att läggas på Närvårdssamverkans årliga spridningskonferens den 4 oktober.

Vi ser att projektet snart är implementerat i verksamheterna och stöd och hjälp kommer att finnas för de som behöver!

För frågor och funderingar kontakta Caroline Andersson via mobil 073-305 62 83 eller mail caroline.ml.andersson@vgregion.se


Publicerad: