Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Våga fråga - en föreläsning om hur du som medmänniska kan bidra till att rädda liv

Välkommen att delta i valfri föreläsning om konsten att Våga Fråga! Det finns fyra tillfällen att välja mellan. Allt för många, både unga och vuxna, funderar någon gång på självmord. Det kan vara en person i din närhet och det kan sluta med att personen tar sitt liv eller gör ett försök. Om vi blir tryggare i att våga fråga, kan vi räcka ut en hand, finnas där och kanske göra skillnad!

Inbjudan Våga fråga-föreläsning i Skaraborg nov-dec 2021 (samma text som nedan, i pdf-format).

En unik föreläsning för dig över 18 år om hur vi tillsammans kan förebygga självmord.

Tillsammans med organisationen Suicide Zero bjuder Vårdsamverkan Skaraborg, Folkhälsa och social hållbarhet Skaraborg samt Kommunalförbundet in anställda, politiker föreningar och allmänhet/dig som privatperson till en digital Våga Fråga-föreläsning.

Vi går igen fakta och myter om självmord, lär dig känna igen och bli uppmärksammad på varningstecken på psykisk ohälsa och ger dig tips och råd på hur du kan stötta någon i din närhet som har det svårt. Läs mer på www.suicidezero.se 

Föreläsningen är kostnadsfri och ingen anmälan krävs.

Välj ett av tillfällena nedan redan idag! Tillsammans räddar vi liv.

  • 23 november kl. 10.00-11.30
  • 25 november kl. 10.00-11.30
  • 1 december kl. 18.00-19.30
  • 7 december kl. 13.00-14.30

Digital föreläsning via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86476952654 

Logga in på länken den dag det passar dig att lyssna på föreläsningen Våga fråga.

Väntrummet kommer att öppnas en kvart innan föreläsningen. Insläpp sker några minuter innan ut-satt tid. Efter föreläsningen ges tid för reflektioner och funderingar. Du behöver inte delta med bild eller ljud, bara lyssna om du så önskar.

Föreläsningen genomförs tillsammans med den ideella organisationen Suicide Zero.


Senast uppdaterad: 2021-10-17 11:20