Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Partssamverkanskonferens Barn och unga 2024

8 mars: Välkommen till en konferens för alla medarbetare som samverkar kring barn och unga inom kommunal eller regional verksamhet via Partssamverkan och/eller i direkt verksamhet!

Barn som leker

Tid och plats

Konferensen hålls den 8 mars 2024, kl 9-15.30 i Insikten på Science Park Skövde.

Deltagande på plats ger möjlighet till dialog, interaktivitet och lunch, men för den som inte kan ta sig till Skövde kommer delar av programmet live-streamas. Distansdeltagare uppmuntras att sitta gemensamt för möjlighet att utbyta tankar och ha dialog i det fysiska rummet.

Foto och film

Under dagen kommer det att fotograferas och filmas när vi sänder live från scenen. Om du inte vill vara med på foto eller film – prata med någon i arrangörsgruppen.

Program

Fokus ligger på vad barn och ungdomar behöver för att må bra och hur samverkan kan ske när dessa behov kräver insatser från flera verksamheter.
Detaljerat program presenteras på den här sidan under inledningen av 2024.

Kontakt

Arrangörer är Samverkansgrupp Barn och unga tillsammans med Skaraborgs kommunalförbund, Folkhälsa och social hållbarhet i Skaraborg, Länsstyrelsen och Kunskapsnod Fullföljda studier. Vid frågor kontakta:

Anmälan

Klicka på någon av nedanstående knappar för att anmäla ditt deltagande. Senast 6 mars för deltagande på distans och senast 28 februari för deltagande på plats.


Senast uppdaterad: 2023-11-28 12:16