Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

2024-04-02: Konferens om anpassade måltider

Kockar i skolmatsal

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig till konferensen, sista anmälningsdag 2024-03-18.

En halvdagskonferens för personal, chefer och politiker i Skaraborg som jobbar med eller tar beslut som rör unga med behov av anpassningar i måltiderna inom förskola och skola.

Välkomna till en intressant och kunskapsgivande eftermiddag som kommer ge dig större inblick i hur Skaraborgs kommuner och sjukhus ska hantera den växande grupp unga som har behov av anpassningar i måltiden för att klara sina dagar i förskolan/skolan.

En Skaraborgsmodell

Skaraborgs 15 kommuner och SkaS har i en kraftsamling tagit fram en rutin för hur vården, skolor och förskolor i Skaraborg ska hantera unga med selektivt ätande och behov av anpassade måltider. Hur vi genom god samverkan, bra rutiner och uppföljning hjälper den målgruppen till högre måluppfyllelse och bättre välmående.

Konferensen är en del av att sprida och implementera den rutin som tagits fram men också för att öka deltagarnas kunskap inom området och inspirera till förändringar och förbättringar som behöver göras runtom i Skaraborg.

Datum & tid

Datum: 2024-04-02

Lunchtid: 11.30-12.30 Lunch ingår och serveras i Helensaskolans skolrestaurang i Skövde för de 180 första anmälda (se på karta).
Konferenstid: 13.00-16.00 i Skövde Kulturhus (se på karta)

Plats

Skövde Kulturhus

Program

Mer utförligt program presenteras löpande här på sidan.

 

Kockar i en skolbespisning

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig till konferensen, sista anmälningsdag 2024-03-18.

Gustav Grunselius

Avdelningschef Barn- och elevhälsan, Skövde kommun
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Emmelie Alvarsson

Koordinator Barn & Unga
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2024-01-26 14:25