Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Välkommen till uppstartskonferens lokala vårdsamverkansgrupper inom Geriatrik, demens, palliativ vård och stroke!

Efter att de operativa ledningsgrupperna (OLG) avskaffats och Vårdsamverkan Skaraborg antagit en ny strategisk plan har behovet av lokala grupper i varje kommun uppmärksammats. Dessa finns till stor del redan och hanterar frågor mellan vårdcentral och kommun med flera.

En ny handlingsplan för vårdsamverkansgrupp Geriatrik, demens, palliativ vård och stroke har antagits, och även ett uppdrag för dessa lokala grupper.

Program:

Vi avser använda förmiddagen till att presentera detta nya uppdrag och ge möjlighet till gästerna att ställa frågor. Eftermiddagen kommer ägnas åt att dessa lokala grupper får möjlighet att titta på uppdraget och fundera över sin uppsättning i det lokala arbetet.

Målgrupp:

Verksamhetschefer på vårdcentraler, verksamhetschefer i kommuner och Medicinskt ansvariga sjuksköterskor. Fler om det passar i det lokala sammanhanget

Tid:

8e november 2023 09:00-16:00

Plats:

Kulturfabriken Timboholmssalen Skövde. Stadsmuseum

Anmälan:

Annika Pettersson

Utvecklingsledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Margareta Liljegren

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Robin Ahlm

Utvecklingsledare, Skaraborgs Kommunalförbund
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-05-08 16:11