Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samordnad vård- och omsorgsplanering

Gruppen samordnad vårdplanering ska verka för den enskildes rätt till trygghet, delaktighet och inflytande när vård, omsorg och stöd planeras och genomförs.

Gruppen ska också se till att kommuner, sjukhus och primärvård gemensamt ansvarar för att ge patienten god vård, omsorg och stöd, samt se till att övergången mellan olika vårdgivare sker utan onödiga hinder. Gruppen ska vidare se till att utveckling och förändringar bedrivs som ett långsiktigt processarbete, samt att vid behov initiera revidering av gällande riktlinjer.

Uppdraget innebär också att stödja ansvariga i linjen med spridning och implementering av gällande rutiner för samordnad vårdplanering. Vidare är också gruppens uppdrag att bidra till att förtydliga ansvarsfördelningen, stimulera till kvalitetsutveckling inom området samt att till styrgruppen för Vårdsamverkan Skaraborg rapportera aktuella frågeställningar.


Senast uppdaterad: 2019-04-17 15:51