Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Barn & unga - blogg

Följ arbetet för Barn & unga i Vårdsamverkan Skaraborg - aktuella inlägg från våra projektledare.

Om mig, Emmelie Alvarsson, projektledare för Barn & Unga i Vårdsamverkan Skaraborg:

Emmelie Alvarsson, projektledare för Barn & Unga i Vårdsamverkan Skaraborg.

Mitt huvudsakliga uppdrag är att arbeta med implementering av styrdokumentet ”Samverkan för barns och ungas hälsa – en sammanslagen överenskommelse!” och de nya reviderade SIP-riktlinjerna. I första hand kommer jag jobba med de lokala partsamverkansgrupperna.

Jag är socialpsykolog i grunden och har arbetat drygt 16 år med barn och unga. Jag har arbetat med missbruksproblematik, ung kriminalitet, skolfrånvaro, utanförskap m.m. Jag brinner för frågor som rör barn och unga och jag tror att samverkan är svaret.  

På den här sidan kan ni följa mitt arbete. Jag kommer då och då dela med mig av intressanta frågeställningar, länkar, idéer eller liknande. Sånt jag själv stöter på och får min hjärna att gå igång helt enkelt.

Blogginlägg

  • Logga för Hur mår du.nu

    I Karlstadsområdet finns en mottagning dit barn & unga kan vända sig och få stöd kring psykisk ohälsa, som tagit fram ett prisbelönat webbverktyg. Inspirerande!


Senast uppdaterad: 2020-11-13 13:35