Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildning i nya anpassade IT-tjänsten SAMSA

Den 7-20 september ges utbildning i nya anpassade IT-tjänsten SAMSA. Tio utbildningstillfällen för  inplanerade med 16 platser/utbildningstillfällen. Platserna fördelas enligt följande: Två till primärvården, sex till Kungälvs sjukhus, en till Tjörns kommun, två till Ales kommun, två till Stenungsunds kommun och tre till Kungälvs kommun

Inför övergången till nya webbaserade IT-stödet SAMSA för samordnad vård- och omsorgsplanering kommer  samtliga berörda medarbetare i kommun och region erbjudas utbildning.
Vid olika tillfällen i september kommer användare utbildas i IT-tjänsten. Utbildningen är 2 timmar och ger dig som deltagare förutsättningar att hantera IT-tjänsten SAMSA.
Inför utbildningen är det viktigt att du är väl insatt i Rutin för in- och utskrivning från sluten hälso- och sjukvård samt IT-tjänsten SAMSA.

Mer information hittar du här:
Utbildning i nya anpassade IT-tjänsten SAMSA


Senast uppdaterad: 2018-08-23 13:49