Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samarbete kring insatser för vuxna med psykisk funktionsnedsättning

Socialtjänsten och Psykiatriska kliniken bjuder in till en gemensam introduktionsutbildning för nyanställda i SIMBA-området, som i sitt arbete möter personer med psykiska funktionsnedsättningar. Torsdag 17 oktober 2019.

Introduktionen fokuserar på vårt gemensamma uppdrag att stödja personer med psykisk funktionsnedsättning till ett så självständigt liv som möjligt. Dessa personer behöver oftast insatser från flera håll för att nå dit och en fungerande samverkan mellan alla berörda är en förutsättning.

Kännedom om varandras verksamheter, om det gemensamma uppdraget och om lagar och kunskapsbaserade riktlinjer är en bas för att tillsammans med brukaren åstadkomma detta.

Introduktionen vänder sig till medarbetare inom SIMBA-området – Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn – som anställts de senaste åren och som arbetar med målgruppen. Övriga är välkomna i mån av plats.

Föreläsning               

Samarbete kring insatser för vuxna med psykisk funktionsnedsättning.
Vem gör vad och hur organiseras arbetet i vårt område? Vilka lagar och riktlinjer styr vad som skall göras och vem som gör vad? Verktyg och arbetssätt för samverkan.

Föreläsare är processledare Dag Andersson, Psykiatriska kliniken, och enhetschef Susanne Ek, Kungälvs kommun.

Tid

Torsdag 17 oktober, kl 08.30–12.00.

Kaffe/te och smörgås serveras från 08.00.

Plats

Konferensanläggningen Fregatten, Fregatten 2 vid Stenungs Torg.

Anmälan & frågor

Senast fredag 4 oktober på anmälningsblankett till din kommuns kontaktperson, se pdf nedan.             

Bekräftelse skickas inte då vi räknar med att alla ska få plats. Vid eventuell platsbrist prioriterar respektive kommun.


Senast uppdaterad: 2019-08-29 14:39