Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kick-off in- och utskrivningsprocessen

Välkommen till en kick-off den 20 januari 2020, inför uppstarten av det delvis förändrade arbetssättet vid in- och utskrivning från sluten hälso- och sjukvård.

Datum: 20 januari
Tid: kl. 13:00-16:30
Plats: Kungälvs sjukhus Magnolian

SIMBA bjuder på kaffe och tårta!

Inbjudna

Representanter från utvecklingsgruppen för in- och utskrivningsprocessen, representanter från delregional arbetsgrupp SAMSA samt vårdcentralernas verksamhetschefer.

Syfte

Alla ska känna sig förtrogna med de förändringar som kommer att genomföras gällande det delvis förändrade arbetssättet avseende in- och utskrivning från sluten hälso- och sjukvård samt ges möjlighet till dialogutbyte.

Program

Representant från Skaraborg är inbjuden för att informera om det arbetssätt som införts i Skaraborg och som ligger till grund för SIMBAs modell. Det avsätts även tid för att ställa frågor till Skaraborgs representant. Därefter presenteras den modell som SIMBAs samordningsgrupp antagit samt de dokument som delregional arbetsgrupp tagit fram.

Anmälan & frågor

För att skapa förutsättningar att lyckas med vårt gemensamma förändringsarbete är det viktigt att samtliga verksamheter prioriterar deltagande i kick-offen och kommande utbildningar.

Anmälan om deltagande görs senast den 14 januari genom att besvara kalenderinbjudan.

Vid frågor kontakta anneli.s.andersson@vgregion.se

Välkommen!


Senast uppdaterad: 2019-12-09 15:22