Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samlad information från SIMBA kring covid -19

Samlingssida kring covid -19/coronaviruset med nyheter, riktlinjer och annan information som gäller i samverkan inom SIMBA och Västra Götaland. Sidan uppdateras löpande.

Vi hänvisar i första hand till Västra Götalandsregionens regionövergripande webbplats om covid-19 för vårdgivare. Där finns aktuell och uppdaterad information om covid-19 som vänder sig till dig som arbetar inom hälso- och sjukvården i Västra Götaland. Där kan du dagligen uppdatera dig om det aktuella läget i Västra Götaland och informera dig om aktuella råd och riktlinjer.

Under den flik som riktar sig direkt till Kommunal vård och omsorg på den regionövergripande sidan hos Västra Götalandsregionen finns vårdhygieniska rutiner för olika boendeformer, provtagning inom kommunal hälso- och sjukvård och särskilda rekommendationer för att minska smittspridning i särskilda boenden.

När det gäller vårdsamverkan finns en sida med information länsgemensamt för Vårdsamverkan i Västra Götaland med anlendning av coronaviruset/covid -19. Här finns bland annat ett dokument kring Samverkan och koordinering för hantering av covid -19 mellan Västra Götalandsregionen och kommunerna i Västra Götaland.

Nedan finns information som gäller specifikt för SIMBA-området.

Nyheter från SIMBA om covid -19


Senast uppdaterad: 2022-09-28 13:55