Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nationellt projekt kring tidiga och samordnade insatser för barn och unga

Publicerad: Uppdaterad:

SIMBA har sökt och blivit antagen till att delta i nationellt projekt kring tidiga och samordnade insatser för barn och unga som drivs av Skolverket och Socialstyrelsen under tre år. 

Skolverket och Socialstyrelsen har fått regeringens uppdrag att tillsammans med kommuner och landsting genomföra ett treårigt utvecklingsarbete som syftar till att förbättra samverkan mellan elevhälsa, hälso- och sjukvård och socialtjänst så att barn och unga får tidiga och samordnade insatser.

Syftet med projektet är att förbättra samverkan mellan elevhälsa, hälso- och sjukvård och socialtjänst så att barn och unga får tidiga och samordnade insatser som samordnas till en välfungerande helhet ur barnets eller  den unges perspektiv.

Deltagande projekt får stöd genom utbildning i praktisk samverkan och deltagande i nätverk. Första nätverksträffen och startskottet för det nationella projektet blir i oktober 2018. 


 

 

 


Publicerad: