Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Information om nuläget från Mobila fältteamet

Publicerad:

Mobila fältteamet har begränsade öppettider på grund av ofullständig bemanning och fokus på telefonrådgivning under covid-19.

Mobila fältteamet har för tillfället begränsade öppettider som beror på att teamet inte är fullt bemannat, trots att teamet stöttas upp av medarbetare från ACT-Göteborg.

Under rådande läge med covid-19 arbetar teamet inte på fältet på grund av de saknar skyddsutrustning. De finns istället tillgängliga på telefon för rådgivning.

Aktuella telefontider för mobila fältteamet:
Tisdag-torsdag, klockan 9-11
Mobila Fältteamet telefonnummer: 0702-79 18 78

Information och nuläge, Mobila fältteamet 2020-05-12

Utvärdering

Mobila fältteamet startades 2012 och det är åter dags för en utvärdering. Har ni synpunkter, förbättringsförslag eller annat gällande Mobila fältteamet, läs mer i informationsbrevet nedan. 

Om mobila fältteamet

Det mobila fältteamet arbetar uppsökande i kommunerna Göteborg, Mölndal och Öckerö. Teamet kan göra akuta psykiatriska och sociala bedömningar och lotsa dig till rätt hjälp utifrån dina individuella behov. Du kan även ringa det mobila fältteamet i rådgivande syfte. I teamet arbetar två sjuksköterskor och två socionomer.

Läs mer om mobila fältteamet 

 

Publicerad: