Aktuellt

Aktuellt

Titta in under rubriken Utbildningar och konferenser då och då. Där publicerar vi aktuella seminarier, utbildningar och konferenser. Under rubriken Genomförda utbildningar och konferenser, kan du också hitta material och presentationer som visats vid konferenser som redan är genomförda.

Den 29 mars anordnas en konferens om mobil närvård i Skövde. Breddinförandet av mobil närvård i Västra Götaland slutfördes vid årsskiftet. Det är en av de största satsningarna inom vård och omsorg i landet. Nu ingår allt i ordinarie verksamhet med delvis nya former av ersättning. Vi får ta del av hur breddinförandet har gått, hinder, möjligheter, resultat, analys och rekommendationer framåt. Läs mer och anmäl dig på sidan för utbildningar och konferenser.

Nu finns två instruktionsfilmer på Vårdsamverkan Skaraborgs webbsida. Det är sjuksköterskan Veronica Hagelberg på dysfagienheten vid Skaraborgs Sjukhus som på film visar hur man går tillväga för att byta gastroknapp och gastrotub vid gastrostomi. Filmerna har gjorts av Bild och media på Skaraborgs Sjukhus och länkar till båda filmerna finns här på startsidan, under rubriken ”Styrdokument”.


Senast uppdaterad: 2018-04-17 13:19